Young Living Oils

Etherische oliën zijn aroma’s in vluchtige vloeibare vorm en wordt gedestileerd uit bloemen, struiken, bomen, wortels en zaden. De essentiële oliën kunnen door zorgvuldige destilatie 100 tot 10.000 maal meer geconcentreerd zijn dan de oorspronkelijke plant. Alhoewel ze vele malen sterker zijn dan de oorspronkelijke plant, hebben ze in tegenstellingen tot vele medicamenten bijna geen negatieve bijwerkingen. Dit is vooral voor mensen belangrijk die hun gezondheid snel en op een natuurlijke manier terug willen krijgen. De essentiële oliën van Young Living zijn van therapeutische kwaliteit, biologisch verbouwd en bevatten geen additieven. Met weinig druppels kunnen al goede resultaten geboekt worden. Ze kan op verschillende manieren gebruikt worden; verdampen, in aromatherapie, op de huid, in massageoliën. Ze zijn zo ongelooflijk puur dat enkele oliën zelfs ingenomen kunnen worden.

Young Living is een stevig gevestigde leider op de markt van de essentiële oliën. Het is het enige bedrijf van zijn soort dat zijn eigen planten van eigen zaad laat groeien, ze op bewuste manier verbouwd, zelf destileert en verpakt om er zeker van te zijn dat er geen pesticiden of chemicalien in de producten komen en je er zeker van kunt zijn dat je een pure, biologische olie van therapeutische kwaliteit krijgt. Als je op de etiketten van vele etherische oliën kijkt dan zie je dat ze alleen voor geur-kwaliteit/parfum kwaliteit zijn en niet therapeutisch. Om er zeker van te zijn dat je met een olie te maken hebt die therapeutisch toepasbaar is, moeten ze Afnor of Iso getest zijn.

Voor de Aromatherapie massages gebruik ik de therapeutische oliën van Young Living.  Mijn favorieten zijn o.a. StressAway, AromaEase, CitrusFresch en LemonGrass .  Maar ook andere essentiële oliën heb ik beschikbaar. Samen kiezen we de juiste essentiële oliën die jou lichaam op dat moment het beste kan ondersteunen.

Meer informatie over aromatherapie

terug naar boven

 

Disclaimer: Etherische olie neemt nooit de plaats in van een arts of  van medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen etherische oliën nooit een dokter vervangen. Ook Aromatherapie kan nooit een bezoek aan de huisarts vervangen. Het kan als complementaire therapie worden ingezet, essentiële oliën werken ondersteunend en activeren het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Raadpleeg een arts bij ziekte, serieuze verwondingen of gezondheidsproblemen!

VERDUNNINGSTABEL
3 tot 12 maanden 1-2 druppels olie op 15 ml draagolie
1 tot 2 jaar 2-3 druppels olie op 15 ml draagolie
2 tot 4 jaar 4-6 druppels olie op 15 ml draagolie
4 tot 6 jaar 7-9 druppels olie op 15 ml draagolie
6 tot 15 jaar 9-13 druppels olie op 15 ml draagolie
15+ jaar het advies van verdunning staat aangegeven
op de achterzijde van ieder flesje
* 15 ml = 1 eetlepel

Druppels per ml
1 ml = 17-20 druppels druppels
5 ml = 80-100 druppels
15 ml = 250-300 druppels
*Waarschuwing: Dit kan bij bepaalde hete oliën afwijken. Bijvoorbeeld oregano. Op het flesje staat 10 druppels op 15 ml.    Ga niet 9 druppels op 15 ml van smeren bij een kindje van 6 jaar dat is te veel, dus liever bij hete oliën wat meer verdunnen.
terug naar boven

Mijn overige favoriete essentiële oliën zijn:

terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

 

NJoy Your Nails & Beauty