Nieuws

 

Juli 2021

Als massagetherapeut blijf ik mezelf ontwikkelen en ben ik continue aan het bijscholen. Zodat ik met de juiste kennis mijn klanten kan behandelen en helpen om het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest bij te staan om klachten en/of blessures te voorkomen en te verhelpen.

Een grote wens van mij is om voor bijscholing naar Hawaii te gaan en daar ben ik druk voor aan het sparen. Wil je mij steunen kijk dan voor meer informatie op het tabblad Hawaii of neem gerust contact met mij op via mail of whatsapp.

Om geld in te zamelen zal ik gaan starten met het verloten van gratis massages via mijn facebook pagina.  Doe je mee en koop jij ook een lootje? Op die manier kan jij dan heerlijk komen ontspannen als je hebt gewonnen en kan ik mooi sparen om mijn droom studiereis naar Hawaii mogelijk te maken. Win win toch?

Ook heb ik op mijn facebook pagina diverse tips en video’s geplaatst over hoe jij toch zelf kan ontspannen wanneer je om wat voor reden ook even niet bij mij in de praktijk terecht kan voor massages en beauty behandelingen.

Kijk op facebook.com/www.RinasBeautyMassage.nl like mijn pagina en steun mijn praktijk door berichten te liken en/of te delen.

Ook voor de aanschaf van diverse bio ecologische huidverzorgingsproducten kunt u bij mij terecht.

Denk om de gezondheid van jou en je naasten. Hopelijk tot gauw.

Warme groet, Rina

NJoy Your Nails & Beauty