Massagetherapie

Ontspanningsmassage

Deze relaxatiemassage is de meest bekende vorm van massage. Het is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij een geheel van massagetechnieken, zoals strijkingen, knedingen en fricties, aangewend wordt om de ontvanger een heerlijke ervaring te bezorgen.

 

De effecten van een massage zijn direct merkbaar:

  • Bevorderen bloedsomloop en doorstroming lymfevocht
  • Vochtafvoer
  • Vergroten beweeglijkheid
  • Veranderen van spierspanning
  • Invloed uitoefenen op pijngevoel
  • Verwijden van bloedvaten
  • Loslaten van dode huidcellen
  • Verhelpen van huid en spierverklevingen

Bij een massage manipuleren we direct de huid en de spieren. Bepaalde spieren staan direct in contact met de functies van bepaalde organen. Wanneer door middel van massage de spieren beter functioneren doordat de energiebalans is hersteld, zorgt dit automatisch ook voor een betere werking van de organen waarmee deze spieren in contact staan. Met als gevolg dat het hele lichaam beter functioneert. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Lomi Lomi massage

Een unieke, helende massage, afkomstig van de oude Polynesiërs, de meester genezers van Hawaii. Het Hawaiiaanse lichaamswerk van Lomi Lomi weerspiegelt de oude spirituele connectie, die de authentieke Polynesische bevolking heeft, sinds het begin der tijden met hun voorouders. Hawaii het land , de levensadem van Aloha.

De beroemde Tante Margaret Machado, een van de grote meesters van de authentieke Lomi Lomi zegt: “Lomi Lomi gaat over de ‘liefdevolle aanraking’, een verbinding met het hart, de ziel en de bron van het leven”.

Lomi Lomi massage begint met mijn handen rustend op je rug. Waarin ik in stilte een zegen of gebed uitspreek, vragend om de heling tijdens de massage naar aanleiding van jou intentie. Vervolgens masseer ik intuïtief. Daardoor kan een massage langzaam, zacht en ontspannend zijn, maar ook sneller en/of steviger. Soms kan je een emotionele ontlading ervaren. Door aanraking wordt het helingsproces geactiveerd en dat kan zorgen voor het loslaten van emoties of overtuigingen, die in de cellen van het lichaam zijn opgeslagen.

Heling wordt versterkt door liefde, ontvangen van liefde en geven van liefde. Voor de Hawaiianen omvat het tevens tolerantie, vergevingsgezindheid, acceptatie, niet oordelen, waardering, medeleven, respect enz.

Vind je het lastig om stress los te laten, of voel je je regelmatig moe en futloos? Boek deze ‘bijzondere’ massage, een uniek mooie ervaring.

Tijdens een Lomi Lomi massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Omdat lange vloeiende bewegingen belangrijk zijn bij deze massagevorm, wordt veel massageolie gebruikt en een speciaal verwarmde oliebestendige hoeslaken. De behandeling is geheel bloot, waarbij de intieme delen zijn bedekt met een Sarong. Indien gewenst zijn er wegwerp strings aanwezig.

De massagetechnieken met de onderarmen en handen reflecteren de bewegingen en ritmes van de natuur. Met name de krachtige, tegelijk ook milde oceaangolven of verfrissende watervallen. Ik voer als het ware een dans uit met langzame sierlijke en ritmische bewegingen rond het lichaam. Waarmee de spanningen en negatieve energie wegvloeien en de positieve helende energiestromen op gang komen. Het belangrijkste doel is om op een liefdevolle manier lichaam en geest in harmonie te brengen. Het is een ontspannende massage die tegelijkertijd dient als bindweefselmassage en leidt tot huidverbetering.

Deze Hawaiiaanse ‘loving hands tempel’ massage heeft een diepe inwerking, geeft nieuwe levenskracht en heeft een stimulerend effect op de spieren, bloedcirculatie, organen, het zenuwstelsel en de zintuigen. Waarna je je voelt als herboren. De massage is gericht op ontspanning en het loslaten van stress, angsten en andere negatieve emoties, zoals verdriet, ergernissen e.d. De massage kan helpen als je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma en heeft een positief effect op jouw lichaam, in de breedste zin van het woord.

Wanneer harmonie ontbreekt geef je ziekte een kans om zich te ontwikkelen. Lomi Lomi vergemakkelijkt de weg naar harmonie. Lomi Lomi is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook heling op mentaal, fysiek, geestelijk en spiritueel niveau.

“All loving is self loving, all healing is self healing”

terug naar boven

Aromatherapie massage

Aromatherapie is een holistische behandelwijze waarbij essentiële oliën ingezet worden voor het bevorderen van het welzijn, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Steeds meer mensen ontdekken de helende kracht van aromatherapie. Laat je leiden door de heerlijke aroma’s en maak kennis met wat aromatherapie voor jou lichaam en geest kan doen. Ontdek onder meer de ontspannende werking of krijg juist extra energie.

Ik gebruik essentiële oliën die een helende werking hebben op de luchtwegen, spieren, gewrichten en emoties via verstuiving en ontspanningsmassage. Samen kiezen we de juiste essentiële oliën die jou lichaam op dat moment nodig heeft. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Voetreflex massage

Voetreflexologie is de theorie dat er zich in de voeten reflexzones bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam.  Als gespecialiseerd massagetherapeut bied ik veel mensen verlichting. Het gaat hier bovendien om een energetische massage die op heel het lichaam en de geest effect heeft! Voetreflexologie is een vorm van reflexmassage van de zenuwuiteinden die zich op de voeten bevinden.

Door massage van deze zones kan men spanningen opheffen, de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuunsysteem versterken. Alle reflexpunten worden bewerkt om zo het lichaam weer in balans te brengen.  Voetreflexologie lijkt op het eerste gezicht een ontspannende voetmassage, maar het is vooral bedoeld om de zelfhelende kracht van het lichaam aan te spreken en op doeltreffende wijze allerlei klachten behandelen. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Thaise voet en onderbeen massage

Vermoeide voeten en een zwaar gevoel in de benen; het zijn veelgehoorde klachten. Niet zo vreemd, want onze voeten en benen moeten voortdurend ons lichaamdragen.  Lichtvoetig door het leven met Thaise voetmassage. Dit hoef je niet alleen letterlijk op te vatten, omdat met de massages klachten als vermoeide, pijnlijke en zware voeten en benen kunt verhelpen, maar ook figuurlijk omdat de massage ook op energetisch niveau doorwerkt en zo het complete welzijn van de ontvanger bevordert.

thaise-voet-foto

De Thaise voet en onderbeen massage is gebaseerd op ontspannende massagetechnieken gecombineerd met meridiaan- en reflexzonetherapie, waardoor de massage doorwerkt in het hele lichaam.  De reflexzones in de voeten staan namelijk in verbinding met alle andere delen van het lichaam. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Pitjit – Indonesische massage

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en kenmerkt zich door het snelle tempo waarin het wordt uitgevoerd. Pitjit wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind.

Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren. Deze massage kan zowel ontspannend en relaxerend als activerend worden gegeven. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

Pitjit – Belakang

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en belakang betekent rug. Naast de rug besteden we ook aandacht aan nek en schouders. Deze massage kan zowel ontspannend en relaxerend als activerend worden gegeven. Naast massage met handen, knokkels en/of ellebogen gebruiken we ook massage hulpmiddelen zoals cuppings of massagestokjes van hout, bamboe of jade ter stimulering van de bloedsomloop en de toevoer van voedingsstoffen te bevorderen en de afvoer van afvalstoffen te versnellen.

Pitjit – Muka

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en muka betekent gezicht. Naast het gezicht besteden we ook aandacht aan het hoofd, de nek en de schouders. Deze behandeling is zeer effectief tegen verschillende vormen van hoofdpijn is maar ook heerlijk ter ontspanning. Het stimuleren van de bloedsomloop en het bevorderen van afvoer van afvalstoffen dragen bij aan het opheffen van de gevolgen van stress en vermoeidheid. Tijdens deze liftende gezichtsmassage gebruiken we warme kompressen, ijsbollen, gezichtscups en gezichts jadestenen. Het zorgt voor een mooier en gezonder huidstructuur van  gezicht en hals en is dus goed voor elke huidtype.

Pitjit – Kaki

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en kaki betekent voet.  De hele dag worden we “gedragen” door onze voeten. Ondanks deze dagelijkse belasting besteden we maar weinig aandacht aan onze voeten. Het stimuleren van de doorbloeding en het bevorderen van afvoer van afvalstoffen dragen bij aan het bestrijden van pijnlijke en vermoeide voeten. Wij besteden naast de voeten ook aandacht aan het onderbeen. Naast massage met handen en knokkels gebruiken we ook massage hulpmiddelen zoals massagestokjes van hout, bamboe of jade ter stimulering van de bloedsomloop en de toevoer van voedingsstoffen te bevorderen en de afvoer van afvalstoffen te versnellen.

terug naar boven

Bamboe massage

Het afwisselend gemasseerd worden met handen en bamboestok is de ultieme vorm van ontspanning. De bamboestokken stellen de masseur in staat om op eenvoudige wijze een dieptemassage te geven en zo de spieren tot optimale ontspanning te brengen.  Deze van oorsprong Chinese massagetechniek wordt in Azië al duizenden jaren toegepast en heeft in het westen een prominente plaats in menig Wellness en Massagepraktijk.

bamboe-massage 

Een bamboemassage zorgt voor stimulering van de bloedsomloop. Het bevordert de toevoer van voedingsstoffen en draagt bij aan een snellere afvoer van afvalstoffen. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een onderdeel van de oude Indische levenswijze Ayurveda. Dit is een massagevorm met heerlijk verwarmde kruidenolie en heeft effecten als het reinigen, ontspannen, voeden en balanceren van het fysieke lichaam en de emotionele toestand als de geest.

ayurv-fotoHet brengt lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Ayurvedische massage wordt aangeraden bij het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop, het bestrijden van stress, vermoeidheid, slapeloosheid, bewustwording van het lichaam, verlichting van de spierspanning en het herstel van vitaliteit van lichaam en geest. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Kruidenstempel massage

De wortels van de kruidenstempel massage liggen in de oude oosterse wereld, maar dit ritueel heeft nu ook zijn weg gevonden naar de westerse wereld van vandaag.  Hier heeft de kruidenstempel massage zich verder ontwikkeld en is intussen meer afgestemd op de behoeften van de westerse mens.

De combinatie van warmte, massage en kruiden triggert de zintuigen en maakt van een kruidenstempel massage een intense ervaring die naast ontspanning nog veel meer positieve effecten op de gezondheid heeft. De kruiden hebben een huidherstellende, reinigende en verzorgende werking en zijn bedoeld om de geest te laten ontspannen. De massagetechnieken en de warmte zorgen op hun beurt voor het stimuleren van de bloedcirculatie en de stofwisseling. Afvalstoffen worden effectiever afgevoerd en voedingsstoffen worden beter aangevoerd. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Hotstone massage

Dit is een therapeutische massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. Reeds in de oudheid maakten Grieken en Romeinen tijdens een bezoek aan het lokale badhuis gebruik van stenen om elkaar te masseren. Men wist toen al dat hierdoor spierpijn, kwetsuren en ongemakken verholpen konden worden.

hotstone-foto 

De warmte van de stenen geeft een diepe relaxatie, terwijl het gewicht een druk doet ontstaan dan een ‘stretching effect’ heeft op de spieren. Het gebruik van warme stenen verhoogt het gevoel van welzijn en geborgenheid. Een hotstone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als spierproblemen, spierspanningen, vermoeidheid, gewichtsproblemen, slechte doorbloeding ed. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Salon hamam massage

Het hamam ritueel behoort tot ’s werelds oudste reinigingsrituelen voor lichaam en geest en heeft zijn roots in de Griekse, Romeinse en later vooral Arabische wereld. Maak kennis met dit uitgebreid reinigingsritueel waarin wordt gewerkt met scrub behandelingen, zeepmassages, reinigende kleibehandelingen en ontspannende massages.

salon-hammam-foto 

Dit alles gaat gepaard met veel water, warmte en weldadige geuren. Een hamam behandeling mag met recht een feest voor de zintuigen worden genoemd!  De traditionele behandelingen vinden plaats in typische badhuizen, maar deze salon hamam laat je ervaren dat het prima op de massagetafel kan en het jou heerlijk ontspant. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Hydrakussen 

Hydrakussen massage staat ook wel bekend als warm waterkussenmassage. Deze massage stelt ons in staat om cliënten die niet of lastig op hun buik kunnen liggen, in rugligging te masseren.

De warmte van het water in het kussen ( 42 °C) warmt de spieren op en ontspant deze. U wordt gemasseerd met handen en/of armen tussen het lichaam en het kussen waarbij uw lichaamsgewicht assisteert en bijdraagt aan de diepe werking van deze massage.

 

De hydrakussenmassage is, bij uitstek, goed te combineren met bijvoorbeeld de zwangerschapsmassage (na het eerste trimester) of de Lomi Lomi massage. Boekt u deze hydrakussen massage en u bent zwanger meldt dan altijd even het aantal weken dat u zwanger bent. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

 Zwangersschapsmassage

Speciaal voor aanstaande moeders hebben wij deze bijzondere massage op een speciaal luchtbed met een uitsparing voor de buik. Na de derde maand van de zwangerschap kunt u genieten van deze heerlijke massage en ook (weer) heerlijk op uw buik liggen. Tijdens de zwangerschap draagt het lichaam extra gewicht bij zich en dit kan spanningen in gewrichten en spieren veroorzaken. Deze massage focust zich op ontspanning zodat het lichaam weer tot rust komt en verzorgt het in evenwicht houden van de hormoonbalans. 

Sommige vrouwen ondervinden last van nek- & rugspanningen, bekkenklachten, vermoeidheid, vochtophoping en (onbewuste) spanning voor de naderende bevalling. Juist dan is het belangrijk om af en toe de aandacht naar binnen te richten en uw zwangere lichaam bewust te ervaren. De massage stimuleert de doorbloeding en afvoer van lymfe en afvalstoffen en maakt natuurlijke kalmeringsstoffen vrij die rug- en bekkenklachten helpen verminderen en een gevoel van welbehagen teweegbrengen. De massage wordt altijd afgestemd op uw specifieke wensen. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

 

terug naar boven

 Manuele lymfedrainage

Een geoptimaliseerde circulatie van het lymfevocht is heel belangrijk voor onze gezondheid. Het menselijk lichaam bestaat namelijk voor twee derde uit vocht. Veel processen in ons lichaam verlopen via dit vocht. Het lymfestelsel heeft een primaire functie, het zuivert, voedt en draineert de omgeving, waardoor onze lichaamscellen in de meest optimale omstandigheden kan functioneren. Lymfedrainage is een natuurlijk proces van ons lichaam dat onder invloed staat van ons vegetatief zenuwstelsel. Dit proces kan echter negatief beïnvloed worden door ziekte, trauma of stress. Manuele Lymfedrainage is een erg subtiele behandelwijze, met zeer zachte grepen en technieken, die speciaal gericht is op het optimaliseren van de circulatie van het lymfevocht en het opheffen van eventuele blokkades hierin voor het goed functioneren van lichaam en geest.

lymfe-foto

Het is een zachte en ritmische massagevorm van draaiende en spiraalvormige bewegingen op de lymfeklieren en lymfebanen. Deze hebben op een effectieve en prettige wijze, de drainerende, voedende en zuiverde werking om het lymfestelsel te stimuleren. Blokkades in de vochthuishouding kunnen tot veel klachten leiden. Ze veroorzaken vochtophopingen (oedeem) en vervuilen het lichaam, waardoor er negatieve gevolgen kunnen ontstaan voor het functioneren van het hele lichaam en de geest. Er kunnen allerlei oorzaken ten grondslag liggen aan deze blokkades, waaronder ziektes, een operatie, een ongeluk, verstuikingen, stress, etc. Manuele Lymfedrainage is een geschikte behandelwijze om deze blokkades mee te verhelpen. Daarnaast kan deze massagevorm ook preventief worden uitgevoerd. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Fibromyssage

Fibromyalgie patiënten bleken veel baat te hebben bij ontspannende massages, maar dit was niet voldoende. Daarom werd er een massagevorm ontwikkeld die zich specifiek richt op fibromyalgie klachten. Het meest kenmerkende symptoom van fibromyalgie zijn de pijnpunten op diverse plaatsen op het lichaam, die ‘tender points’ worden genoemd. Er kunnen 18 tender points worden onderscheiden. Andere klachten zijn slaapstoornissen, tintelende handen en voeten, stijfheid, duizeligheid, migraine en concentratieproblemen.

fibromyssage-foto

Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. De symptomen worden toegeschreven aan een storing tussen het centrale zenuwstelsel en de pijnsignalen.  Door te werken met de basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunst met betrekking tot de doorstroom van levensenergie (Qi), de meridianen en meridiaanstretching kan ik met deze massagetechnieken helpen bij de behandeling van pijn, hoofdpijn en slaapproblemen. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Therapeutische Tui-Na massage

Tui-Na is een massagevorm die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeswijze. Het richt zich net als andere meridiaanmassages op het stimuleren van de Qi (levensenergie) in het lichaam en de meridiaanpunten.  Het is belangrijk dat de Qi op gelijkmatige wijze door het lichaam stroomt voor de algehele gezondheid van de mens op zowel emotioneel als intellectueel, spiritueel en lichamelijk niveau. Ziektes worden volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst veroorzaakt door een disbalans in de Qi-doorstroom. Allerlei factoren kunnen hierop van invloed zijn. Denk in onze westerse maatschappij onder meer aan: verkeerde voeding, slaapgebrek, stress en onvoldoende lichaamsbeweging. Tui-Na is een op zichzelf staande therapie, maar daarnaast kan het een krachtige therapeutische aanvulling vormen op andere Oosterse en Westerse massagetechnieken, waardoor deze veel meer diepgang heeft.

tuina-foto

De doelstellingen van een massage kennen we allemaal, maar vanuit het Chinese standpunt worden deze veel ruimer gezien. Er wordt dus gewerkt op het manueel stimuleren van de acupunctuurpunten die zich op de meridianen bevinden. Meridianen zijn een soort kanalen waardoor energie in ons lichaam stroomt. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan. Doordat wij via massage deze punten en meridianen gaan activeren, kan de massage dus ook een energetisch gevolg hebben in ons lichaam. De energiebalans wordt hersteld, waardoor de organen beter werken, met als gevolg dat het hele lichaam beter functioneert. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Chinese gezichtsmassage

We grijpen steeds vaker terug naar oude tradities voor het herstellen en het behoud van onze gezondheid. Schoonheid wordt al eeuwenlang gezien als de weerspiegeling van de balans tussen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarin wordt dit beter weerspiegeld dan in ons gezicht? De gezichtsmassage is een unieke gezichtsmassage die wordt uitgevoerd door middel van verfijnde technieken gericht op het behandelen van de drukpunten (acupunten) en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren.

Elk deel van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met deze aangepaste massagetechniek. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift! Er wordt gewerkt op het manueel stimuleren van de acupunctuurpunten, waardoor wij deze punten en meridianen gaan activeren.Hierdoor creëren wij een energetische harmonie in ons lichaam. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Therapeutische Stoelmassage

Stoelmassage is reeds een begrip geworden voor bedrijven, organisatoren en op openbare plaatsen. Dit concept van masseren werd in het begin van de jaren ’80 uitgevonden door de Amerikaan David Palmer en kent sindsdien overal ter wereld een stijgende populariteit. De reden van het grote succes heeft het concept tedanken aan de handigheid, de snelheid en het besparende aspect ervan. Bovendien zijn de heilzame effecten ervan verregaand en gericht op preventie.

 stoelmassage-foto

Gebaseerd op de drukpuntmassage, worden tijdens een stoelmassage de rug, het hoofd, de nek, de schouders, de armen en ook de handen gemasseerd, terwijl de ontvanger op een ergonomische stoel zit. De beperkte duur van de massage en het feit dat de ontvanger de kleding aanhoudt, maken deze behandeling ideaal voor werknemers. De stoelmassage neemt immers weinig tijd in beslag, terwijl de weldadige effecten op korte termijn vrij verregaand kunnen zijn. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

Sport en bindweefselmassage

De sport en bindweefselmassage is een stevige massagevorm om toegang te krijgen tot de dieperliggende spieren en huidlagen. Deze therapeutische massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden.

Met deze massagetechnieken kunnen ook triggerpoints (verkrampingen in spieren en bindweefsel op microniveau) opgespoord en behandeld worden. Het is gericht op verbetering van de spierspanning en huidspanning en de totale fysieke en mentale gesteldheid. De massage is bedoeld voor mensen die last hebben van gespannen spieren en pezen, stress, hoofdpijn, specifieke klachten aan de gewrichten of mensen die heel actief in het leven staan. De bindweefsel technieken zijn zeer geschikt om de huid weer in elasticiteit te laten herstellen, bv bij het behandelen van littekens, acne, de verouderde huid of om de huidveroudering tegen te gaan. Deze maar ook andere van mijn therapeutische massage behandelingen zijn ook zeker geschikt om te combineren met stresscounseling.

terug naar boven

U kunt bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. U kunt uw afspraak gemakkelijk online maken. In mijn online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt.

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur mij dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Prijzen zijn incl. btw en per 1 januari 2017. Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Betalingen gaan contant of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig.

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

Mae Uru / Kom Masseren