Hawaii

Help mij mijn droom waar maken

Oktober 2022…. 3 weken …met de culturele en HELENDE REIS naar HAWAII

Naar 3 eilanden Kauai (of Big Island), Moloka’i , Maui

Als massagetherapeut ben ik continue aan het bijscholen. Zodat ik met de juiste kennis mijn klanten kan behandelen en helpen om het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest bij te staan om klachten en/of blessures te voorkomen en te verhelpen.

Een van de mooiste massagetherapieën die ik graag geef en ontvang, is de Hawaiiaanse Kahuna Lomi Lomi massage. Om deze helende “loving hands” tempel massage nog beter te beheersen, is het mijn droom om naar Hawaii te gaan, om daar ter plaatse de spirituele energie op te doen en van de traditionele healers te leren.

Dit zou mogelijk waarheid kunnen worden Oktober 2022, aangezien mijn leraar Ricardo Balkhoven van vidavital.eu (website under construction) deze trip naar zijn leermeesters voor zijn studenten mogelijk wil gaan maken.

In de planning staat deze excursie naar Hawaii gepland voor volgend jaar. Uiteraard heb ik mij hiervoor dan ook meteen opgegeven. Ik hoop dat het mij gaat lukken om het financieel rond te kunnen maken, zodat ik ook daadwerkelijk mee kan gaan.

Richtprijs Excursie: € 4850 incl. workshops, accommodatie, excursies, maaltijden, lokaal vervoer, lokale vluchten tussen de eilanden. Excl. retour vlucht naar Hawaii.

Wat gaan we gaan doen..

WORKSHOPS MET TRADITIONELE HAWAIIAANSE HEALERS & KUMUS LERAREN Hula , Lomi en meer …

Bezoeken van magische en heilige plekken met veel Mana (spirituele energie) Vulkanen, watervallen, valleien, baaien, tempels, grotten, bergen. zwemmen met DOLFIJNEN…

Kortom een magische reis, naar de ROOTS van ons prachtige werk…

Wegens de corona pandemie heb ik de afgelopen maanden het net als heel veel mensen financieel erg zwaar gehad, doordat ik 5 maanden mijn beroep niet heb mogen uitoefenen. Ik hoop dat we het komende jaar niet weer met lock downs of verbod op werken krijgen en de planning van oktober 2022 naar Hawaii gehaald kan worden. Er zal dus zuinig geleefd moeten worden, zodat ik maandelijks geld opzij kan gaan zetten om te sparen voor deze droomreis en om mezelf verder spiritueel te kunnen ontwikkelen.

Daarnaast wil ik op zoek gaan naar donateurs die mij financieel zouden willen steunen. Kent u of bent u iemand die mij wil steunen door eenmalig of maandelijks een donatie te sturen? Neem dan contact met mij op 🙂

Verder zal ik met diverse acties proberen geld in te zamelen om mijn doel te gaan halen. Ik denk dan aan bijvoorbeeld met regelmaat een gratis Lomi Lomi Massage te gaan verloten. Houdt u daarom mijn facebook pagina in de gaten.

https://www.facebook.com/www.RinasBeautyMassage.nl

Voor vragen kunt u met mij contact opnemen via mail:   rinas.bmtm@gmail.com of whatsapp/sms: 0611314246

NJoy Your Nails & Beauty