Duo Massage of Vierhanden Massage

Pitjit – Duo Massage 

Behalve diverse massage en beautybehandelingen kan je ook bij Rina’s Beauty & Massage terecht voor duo massages. Kom genieten met partner, vriend/vriendin, zoon/dochter, moeder/kind, broer/zus en kies uit onderstaande duo massages.

De Duo Massages duren 50 minuten, waarin men samen met een dierbare kan komen ontspannen en genieten van de Indonesische massage technieken, waarin o.a. gewerkt met diverse massage hulpmiddelen om pijntjes en kwaaltjes op te lossen, door spierspanning te verminderen, de doorbloeding op gang te brengen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Pitjit – Belakang 

Indonesische rug, nek, schoudermassage met handen, knokkels, ellebogen. Prijs Duo Pitjit-Belakang 25min/35 euro per persoon

Pitjit – Muka 

Indonesische liftende gezichtsmassage. Prijs Duo Pitjit-Muka 25min/30 euro per persoon

Pitjit  – Kaki 

Indonesische voet en onderbeenmassage. Prijs Pitjit-Kaki 25min/30 euro per persoon

Pitjit  – Relax

Indonesische ontspanningsmassage. Prijs Pitjit – Relax 50min/50 euro per persoon

Pitjit  – Relax vier handen massage

Indonesische ontspanningsmassage door twee behandelaren. Prijs Pitjit – Relax vier handen massage 50min/100 euro

Voor zowel de duo massages als een vier handen massage kunt u ons een mail  of een whatsapp bericht sturen om deze samen met ons in te plannen. U kunt hiervoor alleen terecht bij beschikbaarheid van beide behandelaren Rina en Ellen.

U kunt bij Rina’s Beauty & Massage alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.  Aanvragen voor duo massage en/of vier handen massage kunt u mailen naar: Rinas.BMTM@gmail.com of stuurt u een whatsapp naar: 06-11314246

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

NJoy Your Nails & Beauty