Detox Lichaamsrituelen

TriPollar Cavitatie behandeling met RF-technologie

Voor bodysculpting en een strakkere huid TriPollar is een revolutionaire techniek om de huid van lichaam of gezicht strakker en steviger te maken. Het maakt gebruik van radio frequentiegolven (RF). Hiermee worden verbluffende resultaten bereikt in bodysculpting, afslanken en het verminderen van cellulite, als ook  in het verbeteren van gezichtscontouren.

Wat doet de TriPollar behandeling precies?
De TriPollar RF-energie verhoogt de temperatuur in de huidcellen, zowel van huidcellen aan de oppervlakte als in de dieper gelegen vetlaag. Dit stimuleert het metabolisme in de cellen en het verhoogt de afgifte en afvoer van vloeibare inhoud van de vetcellen. De vetcellen krimpen hierdoor. Tegelijk zorgt het voor een contractie van het collageen in de huid. Het behandelde gebied wordt hierdoor gladder en strakker.

Voor wie is de TriPollar behandeling geschikt?
De TriPollar behandeling is geschikt voor iedereen, elk huidtype en iedere leeftijd. Je kunt kiezen voor deze behandeling als je gezichtscontouren door leeftijd of gewichtsschommelingen minder strak zijn geworden. Ook kan het prima worden ingezet om een onderkin te verminderen. De TriPollar behandeling is de meest effectieve niet-chirurgische methode om de huid weer glad en strak te krijgen. Naast het behandelen van verslapte huid van het gezicht, is de TriPollar RF-techniek ook goed in te zetten voor probleemzones van het lichaam en het behandelen van cellulite.

Je kunt kiezen voor deze behandeling als je bijvoorbeeld veel gewicht hebt verloren of liposuctie hebt ondergaan. De TriPollar behandeling is de meest effectieve niet-chirurgische methode om de huid weer glad en strak te krijgen. Naast het behandelen van probleemzones in het lichaam, is de TriPollar RF-techniek ook goed in te zetten om de verslapte huid van het gezicht te verbeteren en een onderkin te verminderen.

 Enkele aandachtspunten

 •  Pijnloze behandeling.
 • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.
 • Behandeling duurt circa 45 minuten.
 • Gemiddeld 6-8 behandelingen nodig.
 • Zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.
 • Je krijgt strakkere gezichtscontouren, je onderkin verdwijnt.
 • Voor bodysculpting, ook na afslanken, zwangerschap of liposuctie.
 • Huid wordt strakker en steviger en cellulitis vermindert.

 terug naar boven

Massage Scrub Tonic

Deze unieke lichaam scrub van LakShmi zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd waarna je huid weer gaat glanzen en zachter aanvoelt. Daarnaast wordt ook aanmaak van nieuwe huidcellen versneld en de doorbloeding verbeterd. Het is een massagescrub van het hele lichaam dat wordt uitgevoerd met de Garshan Tonic Salt scrub.

Bijzonder aan deze minerale zoutscrub is dat de mineralen diep in de huid doorwerken en de afvalstoffen aan zich bind om zo het lichaam te verlaten. Je kan het zien als een diepe detox-scrub. De plantaardige olie in deze scrub blijft op de huid zitten en na het afspoelen met water blijft deze voedende olie nog tot dagen na de behandeling voelbaar.

Tip! Ideaal voor thuis regelmatig te gebruiken. Een srub én bodycrème in één. Ideaal ook voor de voeten te scrubben en de eelt of droge huid aan de hielen te verhelpen.

terug naar boven

Detox Massage

Een massage die niet alleen ontspannend is maar ook zorgt voor het elimineren van afvalstoffen, het verzachten en voeden van de huid én je een lichter gevoel geeft in je lichaam en in je hoofd.

Bestaande uit:

 • een minerale dode zeezoutscrub massage van de benen, de mineralen in deze scrub zorgen ervoor dat de afvalstoffen en verzuring die in de spieren en de gewrichten aanwezig kunnen zijn verwijdert worden.
 • een drainerende modderpakking (Garshan Dren) van de benen, in combinatie met de Swedana, het verbetert de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht.
 • een massage van de buik om de werking van de darmen te stimuleren en tevens zorgt dat afvalstoffen sneller verwijdert zullen worden.
 • een modderpakking op de buik van rode algen en zeewier (Garshan Slim) aangebracht , in combinatie met de Swedana, dit heeft een opwarmend effect en verwijdert vocht en vet uit het weefsel.
 • een massage reiniging, scrub en dieptereiniging van het gezicht dit verwijdert onzuiverheden en doet de huid weer stralen.
 • een deep tissue rug- nek- schoudermassage met een speciale olie om de verzuring uit de spieren te halen.
terug naar boven

Garshan Dren – Cellulite met Oedeem

Afslankende behandeling om zachte cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Kapha-huid.
Garshan Dren is een intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling gericht op het tegengaan van zachte cellulitis, die gekenmerkt wordt door het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door een combinatie van massages en osmotische algenpakkingen wordt de zachte cellulitis op effectieve wijze bestreden.

Een drainerend en ontgiftend behandelprotocol dat de verwijdering van vocht en het verwijderen van afvalstoffen uit weefsels bevordert dankzij plantenextracten van klimop, paardenkastanje, algen, aloe vera, capsicum (soort spaanse peper) en essentiele olien van sinaasappel, eucalyptus, citroen, gember, jeneverbes en lavendel.

Heeft u last van oedeem? Zwellingen? Is de cellulite voornamelijk aanwezig aan de voorkant en/of de buitenkant van uw benen? Heeft u last van gezwollen enkels of zware benen of heeft u zichtbare haarvaatjes of aders?

Over deze behandeling:

 • Het pakt de sinaasappelhuid aan dat veroorzaakt wordt door waterophoping en slechte circulatie.
 • Het verminderd of verwijderd cellulite dankzij de Garshan Dren behandeling van LakShmi.
 • Deze productenlijn heeft een sterk celregenererende werking.

RESULTATEN

 • Verminderd het effect van de ‘sinaasappelhuid’; een stevige, compacte, zachte en gladde huid tot gevolg.
 • Verminderd vochtophoping.
 • Onvermoeide benen zonder zwelling.
 • Het is een gepersonaliseerde behandeling volgens de Ayurvedische Filosofie.
 • Geschikt voor mensen die last hebben van overgewicht en plaatselijke vetophopingen.
 • Deze behandeling biedt een intens gevoel van welzijn aan. De ultieme manier om cellulite in combinatie met oedeem te verhelpen.
terug naar boven

Garshan Dren – Cellulite en Versteviging

Behandeling om zachte sclerotische cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Pitta-huid.

Garshan Tonic is een speciale behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Garshan Tonic vermindert de onvolkomenheden veroorzaakt door cellulitis, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig.

De GARSHAN Tonic productenlijn stimuleren het verbranden van vet en ondersteunen de vochtafdrijving en zuurstofvoorziening in de weefsels. Ook verminderen ze de sinaasappelhuid en verbeteren ze de huidspanning en elasticiteit in de weefsels.

Dankzij de synergie van plantaardige extracten die op verschillende gebieden werkzaam zijn wordt het eiwitnetwerk van elastine en collageen ondersteund.

De actief werkzame stoffen in de GARSHAN Tonic producten worden onder andere gewonnen uit pisum sativum, garcinia cambogi, methylxanthines, cafeïne, theobromine en theofylline. Deze stoffen hebben een sterke antioxiderende voedende werking en voorzien de weefsels van zuurstof. De polyfenolen gewonnen uit koffie en rijstolie beschermen de aderen, centella en paardenbloem werken drainerend en ontgiftend.

RESULTAAT

 • De GARSHAN Tonic producten zijn specifiek ontwikkeld om zachte en harde cellulite tegen te gaan.
 • De elasticiteit van het weefsel wordt verbeterd al na de eerste behandeling wordt de huid gladder en steviger.
 • De GARSHAN Tonic producten hebben een ontgiftende werking en stimuleren de toevoer van zuurstof.
 • De producten voeden en hydrateren de huid en verhogen de stofwisseling in de huid.
 • De uitstraling van de huid verbetert hierdoor zichtbaar.
 • De GARSHAN Tonic lijn versterkt de bloedvaten in de huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en verbetert de vetverbranding.
terug naar boven

Garshan Slim – Cellulite en vetverbranding

Behandeling om harde cellulitis tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Gericht op de Vata-huid.

Garshan Slim is een intensieve afslankende behandeling voor cellulitis en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulitis tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat.

De GARSHAN Slim producten bieden een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik.

Over deze behandeling: De GARSHAN Slim productenlijn en de behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om gelokaliseerde vetophopingen te verminderen. De producten hebben een uitzonderlijk afslankend effect: het zogeheten ‘liposhock’ effect.

De werkzame bestanddelen van de GARSHAN Slim producten, waaronder Alga Gelidium Cartilagineum, cafeïne, Centella Asiatica en essentiële oliën van kaneel en sinaasappel bestrijden harde cellulite en gelokaliseerde vetophopingen. Ook stimuleren ze de afbraak van vet in de vetcellen.

Alleen een combinatie van behandelingen, consequent gebruik van de GARSHAN Slim producten en een gezonde levensstijl kan tot blijvende en bevredigende resultaten leiden.

RESULTATEN

 • GARSHAN Slim zorgt voor een mooier silhouet en een zichtbare vermindering van gelokaliseerde vetophopingen.
 • De GARSHAN Slim producten en behandelingen zorgen voor esthetische en cosmetische liposculptuur. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen, die in synergie met elkaar samenwerken en waardoor de GARSHAN Slim producten buitengewone afslankende en gladmakende eigenschappen hebben.
 • Het plantaardige extract van rode algen van Alga Gelidium Cartilagineum dat in de GARSHAN Slim producten zit is een krachtige bondgenoot in de strijd tegen de vorming van nieuw vetweefsel.
terug naar boven

Crio Gamathi – Voor zware, pijnlijke benen

Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen.

Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.

Crio Gamathi is een behandeling voor zware en vermoeide benen. Dit krijg je als er te veel afvalstoffen worden opgeslagen in de cellen alsook wanneer er een stagnatie is van de doorbloeding of wanneer er te veel vocht in de benen blijft door een slechte functionerende lymfedoorstroming.

Bij warmte, zoals in de zomerperiode, kunnen de bloedvaten gaan uitzetten én kan dit een vervelend gevoel geven. Ook bij zwangerschap en een staand beroep kan je last krijgen van een slechte bloed- en lymfecirculatie.

De Crio producten van LakShmi zijn speciaal hiervoor ontworpen om de doorbloeding te gaan verbeteren, ze zorgen voor een lymfedrainage, versterken de haar- en bloedvaten én zorgen tevens voor een verkoelend effect. Je ervaart meteen lichtheid in de benen.

Deze behandeling bestaat uit:

 • Zachte scrub van de benen
 • Drainerende massage van de benen met een verkoelende massage olie met munt én eucalyptus.
 • Pakking op basis van algen én klei met essentiële oliën die het overtollige vocht en de afvalstoffen gaan afdrijven.
 • Serum dat de bloedvaten gaat versterken en de circulatie van de benen gaat verbeteren.
 • Drainerende crème of een Ice gel wordt in gemasseerd na de behandeling en wordt tevens geadviseerd voor thuisgebruik.

TIP! Dit is een heerlijke “zomer” behandeling die je kan combineren

terug naar boven

Zweettherapie met infrarood lamp, sauna blanket of infrarood zonnebank

Met de infrarood therapie kunnen de spieren en gewrichten maximaal ontspannen. Infrarood licht wordt uitgestraald op een golflengte van 700 tot meer dan 3000 nm en valt in de klassen IR-A.  Korte infraroodgolven (IR-A) dringen het diepst door in de huid.  Deze klinisch bewezen technologie helpt uw spieren herstellen en vermindert gewrichtspijn.

Zowel de infraroodlamp als de sauna blanket en de infrarood zonnebank zijn therapeutische hulpmiddelen voor plaatselijke warmte. De volgende therapeutische toepassingen zijn mogelijk:

 • Behandeling van incidentele of chronische spierpijn, stijve spieren en stijve gewrichten.
 • Behandeling van pijn in de onderrug.
 • Behandeling van pijn als gevolg van reumatische aandoeningen (niet tijdens een ontstekingsfase)
 • Behandeling voor spierontspanning
 • Voorbereiding voor een massage
 • Voorbereiding voor een cosmetische behandeling
 • Verbeteren van de doorbloeding
 • Bevordert de afvoer van afvalstoffen (detoxen/afvallen)
 • Dit apparaat is bedoeld voor gebruik binnenshuis door volwassenen met acute of chronische spier- of gewrichtspijn.

Een behandeling met infrarood heeft een helende werking bij o.a. spierpijn, gewrichtspijn of verkoudheidssymptomen. Daarnaast stimuleert infrarood de bloedsomloop en verlicht het bepaalde pijnklachten. Het is dus een zeer nuttige aanvulling wanneer u uw lichaam bij bovenstaande klachten graag wilt ontlasten.

Een behandeling van 15 minuten is ruimschoots voldoende en is dan ook de maximaal instelbare tijd van de automatische timer. De lamp is eenvoudig op het te behandelen lichaamsdeel te richten dankzij de draaibare voet voor comfortabel gebruik. Het intensieve licht dringt door in de bovenste huidlagen en wordt door het lichaam omgezet in effectieve warmte, welke de doorbloeding stimuleert.

Daarnaast wordt ook de stofwisseling gestimuleerd, waardoor het afweersysteem versterkt wordt en het genezingsproces versneld. De infraroodlamp kan ook gebruikt worden voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. Het infrarode licht verwijdt de poriën, zodat crèmes en andere cosmetische producten beter en sneller door de huid worden opgenomen.

De warmte moduleert de zenuwsignalen naar de hersenen en vermindert zo pijn. Warmte stimuleert ook de plaatselijke doorbloeding en verwijdt de bloedvaten, waardoor de stoffen die nodig zijn om lichaamsweefsels te herstellen en voeden, sneller worden getransporteerd. Bovendien versnelt de warmte die door infrarood licht wordt gegenereerd het stofwisselingsproces en de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Warmte maakt weefsel soepeler, waardoor stijfheid afneemt en gewrichten flexibeler worden. De voordelen die worden beschreven, kunnen pijn als gevolg van spieren gewrichtsproblemen verlichten.

Contra-indicaties

 • Gebruik het apparaat niet zonder eerst uw arts te raadplegen indien u aan een ernstige ziekte lijdt, zoals een hartaandoening, een acute zwelling of ontsteking, trombose, bloedstollingsziekte, bijniersuppressie, systemische lupus erythematosus of een kwaadaardige ziekte. Of indien u oedeem, ernstige diabetes hebt. Raadpleeg bij twijfel uw arts.
 • Gebruik het apparaat niet indien u lijdt aan een aandoening die verband houdt met demyelinisatie van de zenuwen, zoals carpaaltunnelsyndroom, multiple sclerose en ulnaris neuropathie. Raadpleeg bij twijfel uw arts.
 • Gebruik het apparaat niet indien u een elektrisch implantaat hebt, met name als dit zich in de buurt van het behandelgebied bevindt. Raadpleeg bij twijfel uw arts.
 • Indien u zwanger bent, gebruik het apparaat dan niet om gebieden dicht bij uw buik te behandelen, om oververhitting van dit gebied te voorkomen. Raadpleeg bij twijfel uw arts.
 • Gebruik het apparaat niet op de beschadigde of geïrriteerde huid en gebruik het niet op wonden. Raadpleeg bij twijfel uw arts.
 • Gebruik het apparaat niet om gebieden te behandelen waarop u onlangs een middel tegen huidirritatie hebt aangebracht (crèmes of zalven die bijv. menthol bevatten), aangezien dit een milde ontstekingsreactie kan veroorzaken.
 • Gebruik het apparaat niet als u last hebt van een slechte thermoregulatie of verminderde circulatie
terug naar boven

Maak zelf online uw afspraak via onderstaande button voor elke gewenste behandeling.    

 

U kunt bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. U kunt uw afspraak gemakkelijk online maken. In mijn online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt.

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur mij dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Prijzen zijn incl. btw en per 1 januari 2017. Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Betalingen gaan contant of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig.

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad
terug naar boven

NJoy Your Nails & Beauty