Contact

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag van 10 tot 21 uur
  • Dinsdag van 10 tot 13 uur
  • Woensdag van 10 tot 21 uur
  • Donderdag van 10 tot 13 uur
  • Zaterdag van 10 tot 13 uur

Zelf een afspraak inplannen in de online agenda

Voor het zelf inplannen van een afspraak voor een massage, stresscounseling of beauty behandeling, of het bestellen van een cadeaubon, klikt u op onderstaande link:

U kunt uw afspraak gemakkelijk online maken. In mijn online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt. U kunt bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur mij dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Prijzen zijn incl. btw en per 1 januari 2017. Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Betalingen gaan contant, per betaalverzoek of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig.

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Rina’s Beauty en Massage Therapy op Maat denkt graag met haar klanten mee en zoekt naar oplossingen, ook als het op openingstijden aankomt. En als het druk is, loop ik een stapje harder om iedereen toch snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn.

CONTACT

Voor vragen, meer informatie over producten, behandelingen en oplossingen, kunt u contact met mij opnemen! Ondanks dat ik niet vaak telefonisch bereikbaar ben aangezien ik de klanten tijdens een behandeling 100% wil bedienen, kunt u mij ook altijd per email, sms of whatsapp bereiken. Ik zal hierop zo spoedig mogelijk reageren om ook u alle aandacht te kunnen geven.

Wilt u mij toch liever telefonisch om meer informatie vragen, belt u dan ’s morgens tussen 9 en 10 uur of ’s avonds tussen 18 en 19 uur.  Ik help u graag verder.

Adres: Zwarte Ring 58 1567 EG Assendelft

Telefoon/SMS: 06 – 11 31 42 46

Whatsapp: 06 – 11 31 42 46

Email: Rinas.BMTM@Gmail.com

Facebook: Rina’s Beauty & Massage

Opleidingen gevolgd bij: Wellness Academie, IMAS Trainingen en Myos Opleidingen

Privacy & Cookie Policy

Bij Rina’s Beauty & Massage doen we er alles aan om persoonlijke informatie veilig en volgens de regelgeving te beschermen.

  • De data die we van je verzamelen zijn slechts om boekingen te verwerken en je een positieve en persoonlijke gebruikerservaring te bieden
  • We vragen naam, adres, telefoonnummer en emailadres om gemaakte afspraken te kunnen bevestigen en/of jou een betaalverzoek te kunnen toesturen.
  • Alle gegevens die jij verstrekt worden alleen voor bovenstaande doeleinden gebruikt en ook alles wat je nadien mondeling aan ons verteld wordt niet aan derden verstrekt. Jouw privacy staat voorop.

Wanneer je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via Rinas.BMTM@gmail.com.

terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

NJoy Your Nails & Beauty