Beauty

Gelaatsverzorging

Wat is het eerste waar je naar kijkt als je iemand ontmoet? Juist, het gezicht. Een gezicht kan veel over iemands gezondheid en gemoedstoestand vertellen.  Een gezonde huid en een mooie huid zijn een onlosmakelijke twee-eenheid.

gelaatsverzorging

Na de huidanalyse uit te voeren gaan we een gericht behandelplan opstellen. Elke gezichtshuid is namelijk anders. Ik help graag mensen als u om uw natuurlijke schoonheid te bevorderen en biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.

terug naar boven

Cosmetische bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage is een therapeutische massage die er op gericht is de huidstructuur van het gezicht en de hals te verbeteren. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. Bindweefselmassage is een reflexzonetherapie en is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Dit kan o.a. toegepast worden bij: acne, littekenveroudering, rimpelvorming, voor of na een cosmetische ingreep, algehele stress, migraine en chronische verkoudheid. 

De resultaten van een cosmetische bindweefselmassage:

gezicht-bindweefsel

 

  • Rimpels vervagen door een versnelde stofwisseling van de huid
  • Acne vermindert door een betere huidweerstand
  • Littekens verminderen door zichtbare huidverjonging
  • Een bleke rokershuid krijgt meer kleur door een betere doorbloeding
  • Plaatselijke vetophopingen verdwijnen door de afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Verbetering van de doorbloeding waardoor de huid egaler wordt en strakkere contouren krijgt, ook in te zetten na een cosmetische ingreep zoals een facelift.
terug naar boven

Harsen & epileren

Ontharen is een schoonheidsbehandeling  waar veel mensen regelmatig een beroep op doen. Overtollige lichaamsbeharing wil men graag zo snel en voor zo lang als mogelijk kwijt. harsen

Met ontharingstechnieken als harsen en/of epileren verwijder ik ongewenste haren op uiteenlopende lichaamsdelen zoals; benen, armen, bikinilijn, bovenlip, kin en wenkbrauwen.

 

terug naar boven

Lichaamspakkingen

Wil je jezelf verwennen met intense wellness en beauty rituelen? Kies dan eens voor een lichaams of deelpakking. Lichaamspakkingen werden al eeuwen geleden uitgevoerd. Oude grottekeningen laten zien hoe mensen met kruiden werden bedekt als gezondheids- en schoonheidsritueel. Een lichaamspakking is een ontspannende behandeling die er tevens voor zorgt dat voedingsstoffen beter worden aangevoerd naar alle delen van het lichaam en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Daarbij werkt het verstevigend en voedend op de huid. Na de voorbereidende scrub behandeling kunt u kiezen voor verzorgende pakkingen met chocolade, kokos of de modder/klei pakking. De nabehandeling bestaat uit een heerlijk ruikende en verzorgende bodylotion.

terug naar boven

 Nagelstyling

Wie wil er nou niet mooi uitziende verzorgde handen? U kunt na de cosmetische manicure of pedicure ervoor kiezen om uw nagels te laten lakken met gellak. Gellak is een revolutie binnen nagelstyling. Uniek aan gellak is dat je het aanbrengt als nagellak, terwijl het uithardt onder een UV-lamp als gel. Met gellak bereik je zo een langduriger resultaat op mooi verzorgde nagels.

nagelstyling

U kunt bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. U kunt uw afspraak gemakkelijk online maken. In mijn online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt.

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur mij dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Prijzen zijn incl. btw en per 1 januari 2017. Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Betalingen gaan contant of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig.

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

Mae Uru / Kom Masseren