Bars van Access Consciousness

Access Consciousness Bars Sessie

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan? Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Een sessie vindt meestal liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen en duurt ongeveer een uur.

Met de access bars behandelen we 32 punten op het hoofd met zachte aanrakingen en bevrijden wij de polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, gevoelens en emoties, waardoor alles wat jou belemmerd in het leven met gemak wordt losgelaten. Deze technieken kunnen jou helpen om op een andere manier te gaan functioneren en zetten je meer in je eigen kracht. Het opent meer mogelijkheden en verandering op alle gebieden van jou leven. Na de sessie ervaar je meer gemak en plezier in je leven. Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Soms hebben we alleen een nieuw begin nodig.

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen. Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd. Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Een Bars sessie is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan en openstaat voor een behandeling. Het kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan; angsten en fobieën, depressie, psychische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, lichamelijke (pijn) klachten, hypersensitiviteit, betere concentratie, helderder in het hoofd, beter bij jezelf blijven, betere leerprestaties, stress verminderend, immuunsysteem versterkend, verbetert de relatie met jezelf en anderen, een positievere houding ten opzichte van het leven.

“in het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen , in het beste geval verandert je leven ten goede”

Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt. En laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.

In onderstaand filmpje is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen. Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van de Barsmethode en heeft het ook zelf aan den lijve ondervonden. Bekijk hier het filmpje op Youtube.

 

NJoy Your Nails & Beauty