Aloë Vera Products

Wij gebruiken ook natuurlijke producten op basis van Aloë Vera, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Aloë Vera (of Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarbij de pure gel uit het blad al eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid.

Op Aloë Vera gebaseerde verzorgingsproducten, waaraan extracten zijn toegevoegd helpen bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen van de huid. Aloë Vera heeft de unieke eigenschap dat het cel vernieuwing stimuleert. Aloë Vera draait zelfs de klok terug bij huidveroudering omdat het collageenvezels sterker en elastischer maakt en het bevordert de genezing van diverse huidaandoeningen.

De producten van Forever Living zijn het resultaat van baanbrekende (anti-aging) technologie en buitengewone ingrediënten waaronder Aloë Vera, witte thee, fruitextracten, mimosa, arginine en super hydraterende bestanddelen. Deze producten zijn ontworpen om samen te werken, elkaar aan te vullen en u een mooie, gezonde en stralende huid te geven en is geschikt voor elk huidtype. Met deze exclusieve huidverzorgingsproducten gunt u uw huid de juiste verzorging en de luxe die het verdient.

Aloë Vera is één van de beste geschenken uit de natuur door de bewezen gezondheidsvoordelen afkomstig van de gel uit de binnenkant van de bladeren. Aloë Vera is een tropische vetplant die al eeuwen wordt gebruikt om haar medicinale werking. Aloë Vera gel is heel gezond, mits je de meest pure vorm gebruikt. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Drink het om een gezonde levensstijl te ondersteunen en om lekker in je vel te zitten!terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

NJoy Your Nails & Beauty