Duo Massage Arrangementen

Pitjit – Duo Massage Arrangementen

Behalve diverse massage en beautybehandelingen kan je ook bij Rina’s Beauty & Massage terecht voor duo massage arrangementen. Kom genieten met partner, vriend/vriendin, zoon/dochter, moeder/kind, broer/zus en kies uit onderstaande duo arrangementen.

De Duo Massage Arrangementen duren 50 minuten, waarin men samen met een dierbare kan komen ontspannen en genieten van de Indonesische massage technieken, waarin o.a. gewerkt met diverse massage hulpmiddelen om pijntjes en kwaaltjes op te lossen, door spierspanning te verminderen, de doorbloeding op gang te brengen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Deze arrangementen kan je natuurlijk ook alleen komen doen als je in alle rust wilt genieten en toe bent aan een momentje voor jezelf. Kom je alleen en wil je niet de verzorging met creams en de meditatie dan kan je natuurlijk ook alleen voor één van de massages kiezen.

Pitjit – Belakang Arrangement

Indonesische rug, nek, schoudermassage met handen, knokkels, ellebogen, cuppings en massagestokjes van hout, bamboe of jade. En een verzorgende rugpakking met sound healing meditation.

  • Prijs Pitjit-Belakang 25min/35 euro
  • Prijs Pitjit-Belakang Arr.1persoon 50min/50 euro
  • Prijs Pitjit-Belakang Arr.2personen 50min/60 euro

Pitjit  – Muka Arrangement

Indonesische liftende gezichtsmassage met warme kompressen, ijsbollen, gezichtscups en jadestenen. En een verzorgend gezichtsmasker met sound healing meditation.

  • Prijs Pitjit-Muka 25min/30 euro
  • Prijs Pitjit-Muka Arr.1persoon 50min/45 euro
  • Prijs Pitjit-Muka Arr.2personen 50min/ 55 euro

Pitjit  – Kaki Arrangement

Indonesische voet en onderbeenmassage met handen, knokkels en massagestokjes en koude en warme lavastenen. En een verzorgende voetenpakking met sound healing meditation.

  • Prijs Pitjit-Kaki 25min/30 euro
  • Prijs Pitjit-Kaki Arr.1persoon 50min/45 euro
  • Prijs Pitjit-Kaki Arr.2personen 50min/ 55 euro

  

   

Maak zelf online uw afspraak via onderstaande button voor elke gewenste behandeling. U vind de duo massages bij zowel tarieven arrangementen als tarieven massages.   

 

U kunt bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. U kunt uw afspraak gemakkelijk online maken. In mijn online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt.

Let op maak je een afspraak binnen 24 uur stuur mij dan ook een sms of whatsapp van uw last-minute boeking! Prijzen zijn incl. btw en per 1 januari 2017. Kunt u om welke reden dan ook niet komen op een afspraak? Meld het dan zo spoedig mogelijk. Betalingen gaan contant of vooraf per bank. Een pinapparaat is helaas niet aanwezig.

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus “no show” moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

terug naar boven
Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad

Mae Uru / Kom Masseren