Corona virus

Mijn praktijk is voorlopig tot 31 juli 2020 wegens de getroffen maatregelen omtrent het Corona-virus gesloten. Wel kunt u online uw verzorgingsproducten van Lakshmi voor face en body blijven bestellen. Heeft u vragen, stuur dan even een email naar Rinas.BMTM@gmail of stuur mij een Whatsapp naar 06-11314246.

Zondagavond  (15 maart) is een bericht uitgegaan vanuit de overheid, over aanvullende maatregelen om te voorkomen dat het COVID-19 (corona virus) een piek gaat veroorzaken in het aantal besmettingen en ziekenhuizen de zorg niet meer aankunnen. Het gaat om het sluiten van scholen, kinderdagverblijven, eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels), sport- en fitnessclubs en sauna’s. De reden hiervoor is dat daar grote aantallen mensen aanwezig zijn, waardoor het virus zich snel kan verspreiden, met een piekbesmetting tot gevolg. Om te voorkomen dat het virus zich snel verspreidt, en de ziekenhuizen de aanvoer van zieke mensen niet meer aan kunnen, moeten groepsgelegenheden vermeden worden. Het virus kan zich ook verspreiden als het op je hand zit en je vervolgens met je hand je oog, neus of mond aanraakt. Regelmatig je handen wassen en ontsmetten is daarom belangrijk om te voorkomen dat je het virus krijgt en doorgeeft.

Bij Rina’s Beauty & Massage geef ik één op één behandelingen, de kans voor besmetting is hierdoor klein maar toch aanwezig. Ik heb daarom besloten geen nieuwe klanten voorlopig aan te nemen.

Ik ga ervan uit dat u als vaste klant begrip heeft voor de genomen maatregelen en hoop u over een aantal maanden weer in alle gezondheid te mogen behandelen. Ik wens iedereen de komende tijd alle gezondheid toe en sterkte met de genomen maatregelen.

Met vriendelijke groet, Rina

Mae Uru / Kom Masseren